Vacature Senior KNA Archeoloog

Ben je op zoek naar een nieuwe ‘gravende’ uitdaging? Wil je werken in een dynamisch bedrijf dat internationaal opereert? Ben je bereid kennis te delen en jezelf verder (internationaal?) te ontwikkelen?

Salisbury Archeologie BV is de Nederlandse vestiging van de internationale Salisbury groep. Doelen van deze internationale opzet zijn het verder ontwikkelen van archeologisch onderzoek, het delen van kennis en de mogelijkheid om jonge archeologen in verschillende landen kennis en ervaring op te laten doen”

Salisbury Archeologie B.V. voert naast prospectief onderzoek ook gravend onderzoek uit. Voor het gravend onderzoek zijn wij op zoek naar een:

Senior KNA-Archeoloog

Onze Senior KNA-Archeologen/Senior KNA-Prospectors voeren zelfstandig (middel-)grote projecten uit. Ze zijn actief gericht op de belangen van opdrachtgevers en de bevoegde overheid. Ze weten projecten te managen binnen de kaders van tijd, geld en regelgeving. Ze geven op een coachende wijze leiding aan de veldteams.

Wat breng je mee?

-Je bent geregistreerd als Senior KNA-Archeoloog. Eventueel ook als Senior KNA-prospector in het Actorregister Archeologie;

-Je hebt uitgebreid ervaring opgedaan met het leiden van middelgrote en grote projecten;

-Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels;

-Je wilt je ontwikkelen en bent actief gericht op het onderhouden van je actorschap;

-Je hebt kennis van de BRL 4000 en de KNA 4.0;

-MS Office heeft geen geheimen meer voor je;

-Digitaal werken in het veld is je tweede natuur;

-Je kunt de verzamelde digitale data zelfstandig verwerken in een GIS omgeving;

-Je beschikt over rijbewijs B, VCA Vol-certificaat en bent bij voorkeur medisch gekeurd.

Wat kun je van Salisbury verwachten?

Je krijgt leuke (internationale) collega’s, een prima salaris, de mogelijkheid deel te nemen aan congressen en symposia, de kans hele diverse projecten in binnen- en als je wilt in het buitenland uit te voeren, bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Salisbury Archeologie B.V.

Wij dagen je uit! Stuur een uitgebreide motivatie en je CV en draag bij aan de Salisbury groep! mail: info@salisburybv.nl

 

Salisbury Archeologie B.V. is gecertificeerd conform de BRL 4000 voor de protocollen 4001, 4002, 4003 en 4004.

Comments are closed